Τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Αίγινα από το «Καρέλλειο»

Την πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την άνοια συνεχίζει το «Καρέλλειο» Μονάδα Alzheimer της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στην Αίγινα. Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος & Τροιζηνίας, το Νοσοκομείο Αίγινας «Ο Άγιος Διονύσιος»  και με την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΜΕΓΑ, το επιστημονικό προσωπικό της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα βρεθεί στην Αίγινα, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί. Το εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρέλλειου» θα δώσει ενημερωτική ομιλία σε σχέση με την νόσο Alzheimer και θα χορηγήσει δωρεάν τεστ μνήμης σε όσα άτομα άνω των 60 ετών το επιθυμούν.

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Alzheimer. Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

  • 11:00-11:45 Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer

 

Ομιλητές / Θέμα:

-Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας: «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής»

-Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος: «Λειτουργία της μνήμης και άνοια»

  • Θα ακολουθήσουν  Δωρεάν Τεστ Μνήμης

(για άτομα άνω των 60 ετών)

 

Χώρος διεξαγωγής:  Αίθουσα Νεανικού Κέντρου Μητροπόλεως, Αγ. Θεοδώρας 6, Αίγινα