Δωρεάν τεστ μνήμης στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Ν. Κόσμου από το “Καρέλλειο”

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου, στο Νέο Κόσμο συνέχισε η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ” την μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί αδιάκοπα, εδώ και τρία χρόνια, με την συνδρομή της εταιρείας ΜΕΓΑ.

Το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου» χορήγησε δωρεάν τεστ μνήμης σε δεκάδες άτομα άνω των 60 ετών ενώ παράλληλα δόθηκε ενημερωτική ομιλία σχετικά με τη νόσο Alzheimer, τη λειτουργία της μνήμης, το φορτίο των φροντιστών αλλά και σχετικά με το έργο που επιτελείται καθημερινά στην Μονάδα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Καβαρνός, προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε από καρδιάς την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το  εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρέλλειου» για το ενδιαφέρον τους απέναντι στο ποίμνιο της ενορίας του, τονίζοντας: “Με την δράση και την προσφορά σας συνδράμετε και εσείς στην προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά, μέσω σεμιναρίων, εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, για όλους τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη”.

Στόχος της δράσης, που υλοποιεί το “Καρέλλειο” μαζί με την εταιρεία ΜΕΓΑ σε όλη την Ελλάδα, είναι η πρόληψη και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την άνοια.