Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Αμφιλοχία και τα Καλάβρυτα από το «Καρέλλειο» και την εταιρεία ΜΕΓΑ

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου του Β’, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer. Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας.

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 η δράση, που πραγματοποιείται με την στήριξη του Ιερού Ναού  Αγίας Παρασκευής Αμφιλοχίας, του Κέντρου Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Αμφιλοχίας (ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α) και της εταιρείας ΜΕΓΑ, θα βρεθεί στην Αμφιλοχία, όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου»,  ενώ θα δοθεί και ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.

Την ίδια μέρα, το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου» θα επισκεφτεί και τα Καλάβρυτα. Με την συνδρομή του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων και της εταιρείας ΜΕΓΑ, η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα χορηγήσει δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών ενώ θα δοθεί και ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.

Το πρόγραμμα των δράσεων έχει ως εξής:

Τρίτη 03 Δεκεμβρίου  2019:

Αμφιλοχία:

10:00 π.μ Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer

Θα ακολουθήσουν δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)

 

Χώρος διεξαγωγής: ΚΑΠΗ Δήμου Αμφιλοχίας

 

Καλάβρυτα:

 

19:30 Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer

Θα ακολουθήσουν δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)

 

Χώρος διεξαγωγής: Kalavrita Canyon Hotel

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως & Σκαλτσά, Καλάβρυτα