Το Πολιτιστικό Σωματείο «Τάμα» της Κύπρου στον Αρχιεπίσκοπο και στα συσσίτια

Σήμερα,  στις 13:00 π.μ. επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου,  Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης  με την  Πρόεδρο του Πολιτιστικού Σωματείου «Τάμα»  από την Κύπρο  κ.  Βάσω Παπαβασιλείου, συνοδευόμενη από συνεργάτες της και στελέχη  της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.  Ο Μακαριώτατος  συνομίλησε μαζί τους , ενημερώθηκε για το έργο τους και  τους ευχαρίστησε για την προσφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας σε ένδυση, τρόφιμα και παιχνίδια, η ποσότητα της οποίας ανέρχεται σε 23 παλέτες, και οι οποίες παρελήφθησαν από την φιλανθρωπική εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συνέχεια ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης και η αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Σωματείου «Τάμα» με επικεφαλής την κ. Βάσω Παπαβασιλείου επισκέφτηκαν στις 14:30 το κεντρικό συσσίτιο στην Σοφοκλέους και Πειραιώς , όπου  συμμετείχαν εθελοντικά στη διανομή του συσσιτίου. Τόσο ο Πρωτοσύγκελλος, όσο και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου «Τάμα», ενημερώθηκαν για το πολυδιάστατο έργο της Μ.Κ.Ο . «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και έλαβαν γνώση των στρατηγικών σχεδίων κοινωνικής ευαισθητοποίησης με γνώμονα τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Τέλος, ο Πρωτοσύγκελλος  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου  Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης και η κ. Βάσω Παπαβασιλείου ευχαρίστησαν τα στελέχη  της  Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», για την υποδοχή και γνωριμία με το πρόγραμμα  «Η Εκκλησία στους δρόμους»  και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία που ξεκινά με ευοίωνες προοπτικές   για ουσιαστική κοινωνική προσφορά.