Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ενισχύουν το κοινωνικό έργο της «Αποστολής»

Το έργο του φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ενισχύουν τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα των καιρών και των περιστάσεων με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Για κάθε νέα εγγραφή σπουδαστή που θα πραγματοποιηθεί από 20/08/2012 έως 20/11/2012 θα προσφέρεται 1 ευρώ στην «Αποστολή» για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών της δράσεων και τη διευκόλυνση του κοινωνικού της έργου.

Η κ. Ελισάβετ Τζεχαρίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το έργο του φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μας συγκινεί αναμφισβήτητα όλους και συνάμα μας παρακινεί στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να συνεισφέρουμε στην υλοποίηση του. Είναι στις μέρες μας αναγκαία η ανάληψη οποιασδήποτε κοινωνικής πρωτοβουλίας με στόχο τη βοήθεια κοινωνικών οργανώσεων και οργανισμών. Η ενέργεια κοινωνικής ευαισθητοποίησης από τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, έχει ήδη τύχει ιδιαίτερα θετικής ανταπόκρισης από τους σπουδαστές , γεγονός που δημιουργεί τις βάσεις για την υλοποίηση και άλλων παρόμοιων πρωτοβουλιών με γνώμονα τον συνάνθρωπο.