Συνεχίζεται η ανθρωπιστική βοήθεια από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Κλιμάκιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Ιερώνυμο Πυλιώτη, παρέδωσε σήμερα στον Ασπρόπυργο ανθρωπιστική βοήθεια προς ενίσχυση των συσσιτίων του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τον π. Ιερώνυμο Πυλιώτη συνόδευαν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Μάριος Δημοσθένους και οι κ. Στυλιανός Κεμπόλας και κ. Μάμμας Παπαπέτρου. Την ανθρωπιστική βοήθεια παρέλαβε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της «Αποστολής» κ. Ιωάννης Πεταλάς και είναι δωρεά της Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας Αλληλεγγύης Αραδίππου της Κύπρου. Η εν λόγω βοήθεια συνίσταται σε περίπου 2,5 τόνους βοδινού κρέατος και πουλερικών.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου με εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Χρυσοστόμου Β΄, ενισχύει με 10 τόνους τρόφιμα, 4 τόνους χοιρινού κρέατος και εριφιών και 500 κιλά τυρί τις Ιερές Μητροπόλεις, Πειραιώς, Πατρών, Ζακύνθου, Περιστερίου, Θηβών & Λεβαδείας, Ζιχνών & Νευροκοπίου, την Ένωση Κυπρίων Ασπροπύργου, τον Δήμο Αιγάλεω και τον Οργανισμό «Άρτος & Δράση».