Στηρίζουν ασταμάτητα την ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ από την ATEbank χιλιάδες Έλληνες

Συνεχίζεται η από κοινού προσπάθεια της ATEbank και του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» για την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας εδώ και καιρό η οποία είναι ανεξέλεγκτη, πρωτόγνωρη και όλοι βιώνουμε τις συνέπειες στην καθημερινή μας ζωή.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ως Πρόεδρος της «Αποστολής» και ο Διοικητής της ATEbank κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, με σκοπό την ανακούφιση των συνανθρώπων μας και ισχυρή θέληση για ουσιαστική προσφορά συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης των συσσιτίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» , η οποία έχει αποδώσει και έχει μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία μέχρι σήμερα.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ» μετρά μέχρι σήμερα ενάμισι χρόνο σχεδόν σημαντικής προσφοράς χιλιάδων Ελλήνων κάθε ηλικίας και είναι η ταυτότητα μιας σημαντικής ενέργειας που στόχο έχει να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι συμπολίτες μας προκειμένου να ενισχύσουν το λογαριασμό που αφορά τα συσσίτια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί στην ΑΤΕbank, από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο λογαριασμό αυτό μπορούν να καταθέτουν όλοι όσοι επιθυμούν οποιοδήποτε ποσό, ακόμη και 1 Ευρώ. Η κατάθεση μπορεί να γίνει στα καταστήματα και τα ΑΤΜ της ΑΤΕbank, είτε εφάπαξ, είτε με πάγια εντολή και μέσω web banking. Επίσης η ΑΤΕbank χρηματοδοτεί την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ» με 1 €, για κάθε λογαριασμό ΑΤΕ Προοδεύω που ανοίγεται στην Τράπεζα από τους πελάτες της.

Μία δυναμική κίνηση από την ATEbank που εμπιστεύεται το έργο της «Αποστολής», σε μια εποχή για τον τόπο μας, όπου η ανησυχία, η αγωνία που πηγάζει στο βλέμμα του Έλληνα, το άνεργο παρόν, το ανασφαλές αύριο και οι καταστάσεις που δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας, έρχεται να καλύψει ανάγκες ολοένα και περισσότερων ανθρώπων που δυσκολεύονται και υποφέρουν.

Με τη βοήθεια που επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεργασία αυτή με 1 Ευρώ να εξασφαλίζεται 1 μερίδα φαγητού η ικανοποίηση της προσφοράς μας είναι μεγάλη και γίνεται μεγαλύτερη βλέποντας τη συνεχή ανταπόκριση και τη στήριξη του κόσμου.