ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΜΙΑ (1) ΘΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, λειτουργεί την Κινητή Μονάδα  Ψυχικής Υγείας στην Καρδίτσα, η οποία χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό μετά την ολοκλήρωση της Πράξης «Εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από τον φορέα ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην περιφέρεια Σταδιακής Σύγκλισης» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013» στον Άξονα Προτεραιότητας 13 «Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Α’θμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 8 περιφέρειες σύγκλισης».

Στο πλαίσιο λειτουργίας της, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ προκηρύσσει μία (1) θέση Κοινωνικού Λειτουργού ή Κοινωνικού Εκπαιδευτή με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

 

Αναλυτική Πρόσκληση

Ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

 

Για τη θέση του Κοινωνικού Λειτουργού ή Κοινωνικού Εκπαιδευτή  απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον  1 έτους. Στην επιλογή θα ακολουθηθεί η διαδικασία α. της προεπιλογής των αιτήσεων και β. των συνεντεύξεων σύμφωνα με την Διαδικασία Επιλογής Προσωπικού του Οργανισμού.

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας βρίσκεται στην Καρδίτσα και δραστηριοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Αποστολή βιογραφικών έως 17 Ιανουαρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση n.katsiaras@mkoapostoli.gr