ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΜΙΑ (1) ΘΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, λειτουργεί την Κινητή Μονάδα  Ψυχικής Υγείας στην Καρδίτσα, η οποία χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό και εντάχθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «Εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από τον φορέα ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην περιφέρεια Σταδιακής Σύγκλισης» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013» στον Άξονα Προτεραιότητας 13 «Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Α’θμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 8 περιφέρειες σύγκλισης».

Στο πλαίσιο λειτουργίας της, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ προκηρύσσει μία (1) θέση Κοινωνικού Λειτουργού ή Κοινωνικού Εκπαιδευτή με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

 

Αναλυτική Πρόσκληση

Ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

 

Για τη θέση του Κοινωνικού Λειτουργού ή Κοινωνικού Εκπαιδευτή  απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον  1 έτους. Στην επιλογή θα ακολουθηθεί η διαδικασία α. της προεπιλογής των αιτήσεων και β. των συνεντεύξεων σύμφωνα με την Διαδικασία Επιλογής Προσωπικού του Οργανισμού.

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας βρίσκεται στην Καρδίτσα και δραστηριοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Αποστολή βιογραφικών έως 3 Δεκεμβρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση n.katsiaras@mkoapostoli.gr