ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4.550 ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Παράταση προθεσμίας υποβολής προσφορών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παράταση προθεσμίας υποβολής προσφορών –

Ενημερώνουμε τους υποψήφιους συμμετέχοντες της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που αφορά την προμήθεια, μεταφορά και παράδοση τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων πενήντα (4.550) πακέτων τυποποιημένων τροφίμων που υλοποιεί η Αποστολή με χρηματοδότηση από FCA/ACT Alliance ότι η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών μετατίθεται για την 24/05/21 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 με κατάθεση του φακέλου προσφορών στο πρωτόκολλο της «Αποστολής» στην οδό Ήρας αρ. 8 & Δέσπως Σέχου αρ. 37, Ν. Κόσμος (πλ. Κυνοσάργους), Αττική, στον τρίτο όροφο του κτιρίου.
Η αξιολόγηση των προσφορών μετατίθεται για την 24/05/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:15.

 

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αποστολή», προκηρύσσει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που αφορά την προμήθεια, μεταφορά και παράδοση  τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων πενήντα (4.550) πακέτων τυποποιημένων τροφίμων που υλοποιεί η Αποστολή με χρηματοδότηση από FCA/ACT Alliance.

Οι προσφορές κατατίθενται στο πρωτόκολλο της «Αποστολής» στην οδό Ήρας αρ. 8 & Δέσπως Σέχου αρ. 37, Ν. Κόσμος (πλ. Κυνοσάργους), Αττική, στον τρίτο όροφο του κτιρίου, μέχρι την 24/05/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 μ.μ., είτε αυτοπροσώπως είτε με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, σε έναν ενιαίο σφραγισμένο φάκελο προσφοράς..

Επιτρέπεται ταχυδρομική αποστολή της προσφοράς. Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, δεν αποσφραγίζονται, αλλά επιστρέφονται ως εκπρόθεσμες στους προσφέροντες.

 

AΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΚΕ

 

 

Αναλυτική Πρόσκληση

Παράρτημα Α - Διαδικασία Αξιολόγησης

Παράρτημα Β - Τεχνικές Προδιαγραφές Ειδών

Παράρτημα Γ - Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς

Παράρτημα Δ - Σχέδιο Σύμβασης

Παράρτημα Ε - Ενημέρωση για Τήρηση Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων