ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

H ΑΜΚΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προκηρύσσει Διεθνή Ανοικτό  διαγωνισμό για το έργο «Ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου και Δημιουργία – Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας» – Υποέργο 1 της ενταγμένης πράξης «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου της Ελλάδος και την ενημέρωση – κατάρτιση πολιτών και κληρικών» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά από οικονομική άποψη προσφορά, σύμφωνα με τα κριτήρια που αναφέρονται στη διακήρυξη. Αντικείμενο του Διαγωνισμού είναι η επιλογή Αναδόχου για το Έργο, όπως αυτό περιγράφεται στο Α΄ ΜΕΡΟΣ της διακήρυξης του διαγωνισμού.

Ταξινόμηση κατά CPV: 72.00.00.00-5 (Σύμβαση Υπηρεσιών και Εξοπλισμού).

Ο προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται στο ποσό των 2.800.000,00 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Προβλέπεται δικαίωμα προαίρεσης έως ποσοστού 30% επί του αρχικού προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Ο Ανάδοχος θα πρέπει να εγκαταστήσει και να παραδώσει σε πλήρη λειτουργία το σύνολο υπηρεσιών και υποδομών, στους χώρους  του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ή όπου αλλού κατά περίπτωση προσδιορίζεται στην παράγραφο Α.4.4 της διακήρυξης.

Η διάρκεια της σύμβασης ή προθεσμία ολοκλήρωσης της παροχής των υπηρεσιών είναι 30 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραλαμβάνει τη διακήρυξη του διαγωνισμού από την έδρα της «ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», Λ Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου.Τ.Κ. 117 43 – Nέος Κόσμος,

Τηλέφωνο: 0030 213 0184400-99.

Fax : 0030 210 9246740,

http://www.mkoapostoli.gr,

Email: information@mkoapostoli.gr.

Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης διατίθεται και μέσω του Διαδικτύου στη διεύθυνση http://www.mkoapostoli.gr σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ζητήσουν συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της διακήρυξης του διαγωνισμού έως την 23/02/2012, ημέρα Πέμπτη.

Η διακήρυξη διατίθεται δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή Ενώσεις φυσικών ή/και νομικών προσώπων.

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών στην έδρα της ΑΜΚΕ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» λήγει την 01/03/2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Οι προσφορές συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα.

Οι Προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους υποψήφιους Αναδόχους για έξι (6) μήνες από την επόμενη μέρα της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής τους. Προσφορά που ορίζει μικρότερο χρόνο ισχύος απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΑΜΚΕ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» την ημέρα και ώρα που λήγει η προθεσμία υποβολής τους. Κατά την αποσφράγιση των προσφορών επιτρέπεται να παρίστανται οι διαγωνιζόμενοι ή οι νομίμως εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους.

Για τη συμμετοχή απαιτείται η προσκόμιση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής ποσοστού 5% του προϋπολογισμού του Έργου (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Συγκεκριμένα το ύψος της Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής είναι εκατόν σαράντα χιλιάδες Ευρώ, (€ 140.000).

Η διακήρυξη εστάλη στην Ε.Ε.Ε.Κ. την 08/01/2012 με αριθμό αναφοράς 2012-003017.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Η σύμβαση καλύπτεται από τη συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων.

Αθήνα, 09/01/2012

Ο Γενικός Διευθυντής

Κωνσταντίνος Δήμτσας

Οι παραλήπτες της Διακήρυξης μέσω του διαδικτυακού τόπου θα πρέπει επίσης κατά την παραλαβή της να συμπληρώνουν σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο (Φόρμα Παραλαβής Διακήρυξης Έργου βλ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ) με τα στοιχεία των ενδιαφερομένων (όπως επωνυμία, διεύθυνση, ΤΚ, επάγγελμα, ΑΦΜ, τηλέφωνο, ΦΑΞ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) έτσι ώστε η Αναθέτουσα Αρχή να έχει στη διάθεσή της πλήρη κατάλογο όσων παρέλαβαν τη Διακήρυξη, για την περίπτωση που θα ήθελε να τους αποστείλει τυχόν συμπληρωματικά στοιχεία ή διευκρινίσεις επ’ αυτής.

Τεύχος Διαγωνισμού Μέρος A

Τεύχος Διαγωνισμού Μέρος Β

Τεύχος Διαγωνισμού Μέρος Γ

Φόρμα Παραλαβής Διακήρυξης Έργου

Διευκρινήσεις σε Ερωτήματα

Κανονισμός Προμηθειών Αποστολή ΑΜΚΕ