Πασχαλινό bazaar από το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Αργοστολίου

Στο πλαίσιο των γιορτινών εκδηλώσεων, το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Αργοστολίου της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ” πραγματοποίησε Πασχαλινό bazaar σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες του νησιού, τις πρωινές ώρες με τη συμβολή των μελών του Κέντρου Ημέρας και του επιστημονικού προσωπικού του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Για το bazaar κατασκευάστηκαν χειροποίητες λαμπάδες, φαναράκια και άλλα διακοσμητικά με πολλή αγάπη και μεγάλη ευχαρίστηση από τους ωφελούμενους του Κέντρου της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ”.

 

 

 

Η τοπική κοινότητα στήριξε θερμά και γέμισε χαρά τους ωφελούμενους, καθώς είδαν όλη την προσπάθεια και τη δημιουργική διάθεσή τους να καρποφορεί και να ανταμείβεται. Μέσα από αυτή τη “μικρή πράξη” ενισχύθηκαν και αναδείχτηκαν “μεγάλες αξίες” όπως η συνεργασία, η αποδοχή, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός, η κοινωνικότητα, η υπευθυνότητα, η ευγνωμοσύνη, η αγάπη και πολλές άλλες, οι οποίες «βοηθούν να αλλάξει η ζωή μας»!

Τα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Αργοστολίου στέλνουν από καρδιάς ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και πολλές ευχές για ένα Πάσχα με υγεία και αγάπη!