Παράδοση τρίτης ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για τα συσσίτια της «Αποστολής»

Την τρίτη ανθρωπιστική βοήθεια σε τρόφιμα παρέδωσε κλιμάκιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο  Αρχιμ. Ιερώνυμο Πυλιώτη, σήμερα στον Ασπρόπυργο με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων.  Η αντιπροσωπεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου  μετέφερε  τις ευλογίες του Μακαριωτάτου  Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ.  Χρυσοστόμου Β’, ο οποίος βαθύτατα συγκινημένος και με αστείρευτο  ενδιαφέρον και μέριμνα  για την κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας διευκολύνει με όποιο τρόπο μπορεί το κοινωνικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Συγκεκριμένα παρεδόθησαν 1.080 κιλά σε  κοτόπουλο και  720 κιλά σε κιμά  με σκοπό να γίνουν φαγητό για χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τις δύσκολες στιγμές που διανύουν πάρα πολλές ελληνικές οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο  Γενικός Διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  «Αποστολή», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας , εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην Εκκλησία της Κύπρου λέγοντας ότι: «η συνεχιζόμενη στήριξη στους Έλληνες που υποφέρουν  από την Κυπριακή Εκκλησία είναι συγκινητική και έμπρακτη   εφαρμογή των ευαγγελικών ρήσεων».

Από την μεριά του ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου δήλωσε ότι «η βοήθεια στην Ελλάδα είναι βοήθεια από καρδιάς και ψυχής  και με πίστη στις εντολές του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου είμαστε συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στις δυσκολίες σας».  Επεσήμανε δε την ανθρωπιστική βοήθεια  2 τόνων σε τρόφιμα (κρέας) θα αναλάβει σε μηνιαία βάση η Αρχιεπισκοπή Κύπρου και το Πάσχα θα προσφερθούν για τα συσσίτια 400 κιλά αρνί για το πασχαλινό τραπέζι των ολιγότερο ευνοούμενων κοινωνικών ομάδων.