Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στο «Καρέλλειο» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης συνοδευόμενος από  κλιμάκιο του Τομέα Πρόνοιας και του Τομέα Εθελοντισμού επισκέφτηκαν την Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στο Χαλάνδρι.

Το επιστημονικό προσωπικό τους καλωσόρισαν και τους ξενάγησαν στους χώρους της Μονάδας. Η Διευθύντρια της Δομής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», Κατερίνα Ευθυμιοπούλου ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλάκη σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει και τις δράσεις που πραγματοποιεί το «Καρέλλειο», του ανέλυσε τις εξειδικευμένες θεραπευτικές ομάδες που πραγματοποιούνται και τα θεραπευτικά πλάνα που ακολουθούνται ενώ συζήτησαν και για τα πρώτα συμπτώματα της νόσου, την πρόληψη και τους τρόπους αντιμετώπισης. Η κ. Ευθυμιοπούλου αναφέρθηκε και στην πανελλήνια εκστρατεία που πραγματοποιεί το «Καρέλλειο» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», εδώ και τέσσερα χρόνια με την εταιρεία ΜΕΓΑ, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και την πρόληψη μέσω των δωρεάν τεστ μνήμης που προσφέρει σε άτομα άνω των 60 ετών.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την επίσκεψή του, ο κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης συνομίλησε με τους επωφελούμενους του Οικοτροφείου, έψαλλε μαζί τους τα κάλαντα και όλοι μαζί τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια, ανταλλάζοντας ευχές για χρόνια πολλά και καλές γιορτές.