Μνημόνιο συνεργασίας της «Αποστολής» με τον ΙΟCC

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα στα γραφεία της «Αποστολής» μεταξύ του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities «IOCC», με έδρα τις ΗΠΑ, και του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο εκτελεστικός διευθυντής του IOCC Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου και ο Γενικός  Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Σκοπός του Μνημονίου είναι η προώθηση προγραμμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών για την παροχή βοήθειας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες.

Ο κ. Τριανταφύλλου υπογράμμισε ότι η οικονομική κρίση αποτελεί την αφετηρία συνεργασίας με την «Αποστολή» που στόχο έχει τη βοήθεια στους ανθρώπους που υποφέρουν.

Ο κ. Δημτσας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον ΙΟCC για την συνεργασία και χαρακτήρισε ως μήνυμα ελπίδας για την Ελλάδα την βοήθεια της Ορθόδοξης Χριστιανικής Οργάνωσης των ΗΠΑ, δημιουργώντας μία ακόμη ασπίδα προστασίας για τους εμπεριστατους συνανθρώπους μας.