Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» μοίρασε γιορτινά «γεύματα αγάπης» σε 350 οικογένειες

Εν όψει των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που έχουν πληγεί οικονομικά την περίοδο της πανδημίας, μέσω των διανομών τροφίμων που πραγματοποιεί εβδομαδιαία, από τον Απρίλιο, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την χρηματοδότηση του International Orthodox Christian Charities (IOCC).

Κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), αυτές τις πρωτόγνωρες γιορτινές μέρες, μοίρασε σε 350 οικογένειες «γεύματα αγάπης» με βασικά είδη τροφίμων μαζί με γιορτινά γλυκίσματα, έχοντας την ευγενική χορηγία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ) που προσέφερε 350 κουτιά μελομακάρονα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», ευχαρίστησε από καρδιάς και ευχήθηκε στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΖΕ καλή χρονιά με υγεία και ελπίδα για τις καλύτερες μέρες που πρόκειται να έρθουν. «Στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», από τον Απρίλιο που ξεκίνησε η περίοδος της καραντίνας, είχαμε ως προτεραιότητα κανένας άνθρωπος να μην μείνει χωρίς φαγητό, φάρμακα και βασικά είδη επιβίωσης. Έτσι, οι άνθρωποι της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», με την συνεργασία του Δήμου Αθηναίων, του IOCC και με την σημαντική συμβολή των δωρητών μας, όπως η ΟΕΖΕ, συνεχίζουμε να παρέχουμε εβδομαδιαία δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης», πρόσθεσε ο κ. Δήμτσας.

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από την πρώτη κιόλας μέρα της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων έλαβε άμεση δράση προκειμένου να προσφέρει ανακούφιση και στήριξη στους άστεγους και κοινωνικά ευπαθείς συνάνθρωπους μας που μέσα στην κρίση της πανδημίας επλήγησαν ακόμη περισσότερο.