Δράσεις και χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κέντρο Ημέρας Νεάπολης

Πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης γιορτής στο χώρο του ΚΗΝ στις 21/12/2011,  με γονείς, παιδιά και εξυπηρετούμενους του Κέντρου. Η γιορτή περιλάμβανε  εργαστήρια παρασκευής χριστουγεννιάτικων μπισκότων και στολιδιών, φτιαγμένα από παιδιά, γονείς, εξυπηρετούμενους και φίλους του Κέντρου, μέσα σε κλίμα χαρούμενο και γιορτινό, πλαισιωμένη από μπουφέ και μουσική. Τα μπισκότα που παρασκευάστηκαν θα μοιραστούν  κατά την διάρκεια της συμμετοχής του ΚΗΝ στην εκδήλωση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού (πρώην Παιδόπολη Λασιθίου) στις 23-12-2011.Στην εκδήλωση συμμετείχαν 100 άτομα.

Το Κέντρο Ημέρας Νεάπολης συμμετείχε και  στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Λασιθίου, (πρώην Παιδόπολη Λασιθίου) στον πολυχώρο εκδηλώσεων του,  στις 23-12-2011 στις 6:30 μ.μ.

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένειος, ο Διοικητής και εκπρόσωποι της ΔΥΠΕ Κρήτης, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αγίου Νικολάου, εκπρόσωποι και εξυπηρετούμενοι των δομών Ψυχικής Υγείας του Δήμου Αγίου Νικολάου, εκπρόσωποι του τοπικού τύπου, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παιδιά από την χορωδία του ωδείου «Τέχνης Κρήτης»,  απλοί πολίτες της Νεάπολης και Αγίου Νικόλαου αλλά και πολίτες που στηρίζουν εθελοντικά τα παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Λασιθίου.

Η συμμετοχή του ΚΗΝ  περιλάμβανε το μοίρασμα χριστουγεννιάτικων μπισκότων και στολιδιών  στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού. Τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα  παρασκευάστηκαν  στο χώρο του ΚΗΝ, κατά την προηγούμενη εβδομάδα, όπου στήθηκαν εργαστήρια παρασκευής  στα οποία συμμετείχαν γονείς, παιδιά,  εξυπηρετούμενοι και φίλοι του Κέντρου μέσα σε κλίμα χαρούμενο και γιορτινό.

Άξιο αναφοράς η πραγματοποίηση ομάδας ζαχαροπλαστικής στο χώρο του ΚΗΝ στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2011 με εξυπηρετούμενους για την  παρασκευή Χριστουγεννιάτικων μπισκότων που θα διανεμηθούν στην εκδήλωση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Λασιθίου (πρώην Παιδόπολη) στις 23-12-2011. Στην ομάδα συμμετείχαν 28 επωφελούμενοι.