ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ

H ΑΜΚΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αναρτά προς δημόσια διαβούλευση το κείμενο της διακήρυξης διαγωνισμού για το υποέργο 3 «Επιστημονική τεκμηρίωση υλικού» στο πλαίσιο της πράξης «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου της Ελλάδος και την ενημέρωση – κατάρτιση πολιτών και κληρικών», προϋπολογισμού 232.670,00 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Η ΑΜΚΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς να παρουσιάσουν τα σχόλια και τις απόψεις τους σχετικά με την υπό διαβούλευση διακήρυξη.

Η Δημόσια Διαβούλευση διεξάγεται στο διάστημα από 9 Μαρτίου 2012 έως και 26 Μαρτίου 2012, ώρα 13:00. Οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν επωνύμως, στην Ελληνική γλώσσα, σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή όχι αργότερα από την 26 Μαρτίου 2012 και ώρα 13:00. Τυχόν ανώνυμες απαντήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. Οι απαντήσεις δύναται να δημοσιευτούν αυτούσιες και επωνύμως. Σε περίπτωση που οι απαντήσεις περιέχουν εμπιστευτικά στοιχεία αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν σε ειδικό Παράρτημα, προκειμένου να μην δημοσιευτούν.

Οι απαντήσεις πρέπει να φέρουν την ένδειξη: Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με διακήρυξη ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για το υποέργο 3 : «Επιστημονική τεκμηρίωση υλικού» στο πλαίσιο της πράξης «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου της Ελλάδος και την ενημέρωση – κατάρτιση πολιτών και κληρικών»

Οι απαντήσεις πρέπει να υποβάλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Μ.Κ.Ε. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου, 117 43, N.Κόσμος

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : information@mkoapostoli.gr

Αθήνα, 08/03/2012

Ο Γενικός Διευθυντής

Κωνσταντίνος Δήμτσας

 

Αρχεία Διαβούλευσης