Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: πραγματική διακονία είναι η εξυπηρέτηση των παιδιών που υποφέρουν

Ένα μικρό θαύμα, χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος το έργο που συντελείται στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Βούλας.

Ο Αρχιεπίσκοπος που επισκέφτηκε ως Πρόεδρος της φιλανθρωπικής εταιρείας «Αποστολή» το Κέντρο δήλωσε συγκλονισμένος υπογραμμίζοντας ότι ‘’πραγματική διακονία είναι η εξυπηρέτηση παιδιών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, μυοπάθιες και κινητικές αναπηρίες.

Συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλο, τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκο Μπόλαρη, την Διοικητή του ΚΑΑΠ κ. Ελένη Χαλβατζά και τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, επισκέφτηκε την πτέρυγα με τα κατάκοιτα παιδιά και στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος με τη συνοδεία του παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Αποστολή» σε συνεργασία με την εταιρεία NICKELODEON και το MTV χαρίζοντας μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνομίλησε με γονείς και εθελοντές και  μοίρασε ευχές και δώρα στα 84 παιδιά του Κέντρου και υποσχέθηκε ότι η «Αποστολή» θα βρίσκεται στο πλευρό τους συνεχώς.