ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ από την ATEbank

Για δεύτερη συνεχή χρονιά με κοινή θέληση για αμοιβαία συνεργασία και προσφορά με γνώμονα τον πάσχοντα συνάνθρωπο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’ και ο Διοικητής της ATEbank κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, αγκαλιάζουν την επιτυχημένη εκστρατεία ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης των συσσιτίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή».

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ»  μετρά μέχρι σήμερα ένα χρόνο σημαντικής προσφοράς χιλιάδων Ελλήνων κάθε ηλικίας και είναι η ταυτότητα μιας σημαντικής ενέργειας που στόχο έχει να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι συμπολίτες μας προκειμένου να ενισχύσουν το λογαριασμό που αφορά τα συσσίτια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί στην ΑΤΕbank, από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στο λογαριασμό αυτό μπορούν να καταθέτουν όλοι όσοι επιθυμούν οποιοδήποτε ποσό, ακόμη και 1 Ευρώ. Η κατάθεση μπορεί να γίνει στα καταστήματα και τα ΑΤΜ της ΑΤΕbank, είτε εφάπαξ, είτε με πάγια εντολή και μέσω  web banking. Επίσης η ΑΤΕbank χρηματοδοτεί την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ» με 1 €, για κάθε λογαριασμό ΑΤΕ Προοδεύω που ανοίγεται στην Τράπεζα από τους πελάτες της.

Η εφαρμογή της δημιουργικής εκστρατείας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ» με σκοπό τη στήριξη των  συσσιτίων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, από την έναρξη της έως σήμερα, έχει αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Είναι πολύ σημαντικό στις δύσκολες μέρες μας με την οικονομική κρίση που έχει εισβάλλει στα σπίτια μας να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να έχουν μερίδα φαγητού με 1 ΕΥΡΩ.