Χριστουγεννιάτικη γιορτή και bazaar από τους επωφελούμενους του «Καρέλλειου»

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκαν οι ένοικοι του «Καρέλλειου» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» πραγματοποιώντας χριστουγεννιάτικη γιορτή στο πλαίσιο του προγράμματος μουσικοθεραπείας και σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ζωοδόχος Πηγή».

Οι επωφελούμενοι τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα και διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια υπό την συνοδεία κιθάρας της μουσικού κ. Αλεξίας Γιαρμενίτη και μουσικών κρουστών οργάνων που έπαιζαν οι ίδιοι. Σκοπός των μαθημάτων μουσικοθεραπείας σε άτομα που πάσχουν από άνοια είναι να ενισχύσει τα αισθήματα, τις σκέψεις και τις αναμνήσεις.

Επιπλέον, αυτές τις μέρες οι ένοικοι του Καρέλλειου σας περιμένουν στο χώρο της Μονάδας στο Χριστουγεννιάτικο bazaar με τα χειροποίητα έργα που έφτιαξαν οι επωφελούμενοι του Οικοτροφείου και του Κέντρου Ημέρας. Οι κατασκευές αποτελούνται από γύψινα χριστουγεννιάτικα στολίδια, εικόνες αγιογραφίας πάνω σε κεραμίδι, πέτρα και ξύλο, γούρια από κανέλλα και ξύλο, διακοσμητικά αρωματικά κεριά και σαπούνια, χριστουγεννιάτικες κάρτες και παρασκευάστηκαν με μεράκι και χαρά στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης και κατασκευαστικών δεξιοτήτων του Τμήματος Εργοθεραπείας. Το bazaar θα βρίσκεται έως και τις 31 Δεκεμβρίου στο χώρο της Μονάδας (Αφροδίτης 1 και Ηρώδου Αττικού) 9.00-19.00.