Χριστουγεννιάτικες δράσεις από το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων έχουν μπει τα μέλη του Κέντρου Ημέρας Χίου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κάνοντας φιλανθρωπικές εξορμήσεις. Το προσωπικό του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» επισκέφτηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο στον πεζόδρομο της Απλωταριάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργάνωσαν οι δομές, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων, φαρμάκων κι άλλων ειδών πρώτης ανάγκης προοριζόμενων στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της Χίου.

Παράλληλα, επισκέφτηκαν το «Παζαράκι της Αγάπης», μια πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας από τους φοιτητές του πανεπιστημίου Αιγαίου,  οι οποίοι διοργάνωσαν στον πεζόδρομο της Απλωταριάς bazaar, πουλώντας Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Tα έσοδα της εν λόγω δράσης θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση διαφόρων δομών, μεταξύ των οποίων και το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Σε λίγες μέρες τα μέλη του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια που έφτιαξαν οι επωφελούμενοι του κέντρου στην ομάδα καλλιτεχνικής έκφρασης και ξύλινων κατασκευών. Το Bazaar θα λειτουργεί από τις 19 έως και τις 21 Δεκεμβρίου, 9.30-14.00 στην πλατεία Βουνακείου.