Τρόφιμα παρέδωσε στην «Αποστολή» ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος για την ενίσχυση του κοινωνικού της έργου

Δέματα τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε σήμερα στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»  σε συνάντηση που είχε  με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Σε συνέχεια της προηγούμενης επισκέψεως του στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης της «Αποστολής» ο κ. Σπηλιωτόπουλος συμβάλλει έμπρακτα στο κοινωνικό έργο του Οργανισμού επισημαίνοντας: «Από την πρώτη στιγμή η Αρχιεπισκοπή, αλλά και η «Αποστολή» έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αθήνας της μιζέριας, της ανέχειας και της αδυναμίας. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Δήμος της Αθήνας μπορεί και πρέπει να σταθεί αρωγός συμπαραστάτης και με προγραμματική συμφωνία να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εκκλησία, για να στηριχτούν τα δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας, κανένας συνάνθρωπος μας να μην είναι ανήμπορος , να μην είναι αδύναμος, να μην αισθάνεται εγκαταλελειμμένος. Από τη μεριά του Δήμου στόχος είναι να δημιουργεί εισοδήματα, να δημιουργεί θέσεις απασχόλησης, έτσι ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς από την εργασία τους. Όσο περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν λιγότερο ανάγκη, τόσο πιο πετυχημένοι θα είμαστε στο έργο μας».

Ο κ. Δήμτσας απευθυνόμενος στον κ. Σπηλιωτόπουλο τόνισε: «Σε μία εποχή που η οικονομική κρίση έχει αγγίξει πολλούς, που τα μηδενικά εισοδήματα στην Αθήνα έχουν πολλαπλασιαστεί , ευχαριστούμε πάρα πολύ τον συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»  και τον επικεφαλής του κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο, που συνδράμει σήμερα στην προσπάθεια της Εκκλησίας και της «Αποστολής». Αποστολή όλων στην Αθήνα που πραγματικά υποφέρει, είναι να υπάρξει αλληλεγγύη , ενότητα, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισκέφθηκε και το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού  της «Αποστολής» στο Μοσχάτο όπου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις δράσεις του. Παράλληλα μαζί με τα παιδιά δημιούργησε πασχαλινά δώρα.