Το «Καρέλλειο» συνεχίζει την δράση του στην Αμφιλοχία και τα Καλάβρυτα

Στην Αμφιλοχία και τα Καλάβρυτα συνεχίστηκε η πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης για την άνοια από την Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων «Καρέλλειο» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την εταιρεία «ΜΕΓΑ».

Το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου» επισκέφτηκε πρώτα την πόλη της Αμφιλοχίας, όπου, σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και τον Δήμο Αμφιλοχίας,  παρέθεσε ενημερωτική ομιλία για τη λειτουργία της μνήμης, τους τρόπους πρόληψης της άνοιας, τα στάδια και τα συμπτώματά της καθώς και το φορτίο των φροντιστών ενώ έγινε και παρουσίαση υπηρεσιών που προσφέρει η δομή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ». Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών.

Την ίδια μέρα, το επιστημονικό προσωπικό της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» βρέθηκε στα Καλάβρυτα και σε συνεργασία με τον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρέθεσε αντίστοιχη ενημερωτική ομιλία, παρουσία και του δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, και δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών.