Το «Καρέλλειο» στο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας στην Πορταριά

Το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συμμετείχε στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Master Classes in Dementia 2019” που διοργανώθηκε στην Πορταριά Πηλίου.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, εργαστήρια, αντιπαραθέσεις και ηλεκτρονικές αναρτημένες ανακοινώσεις, στα οποία παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη νόσο Alzheimer και την άνοια γενικότερα.  Εξέχοντες επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες υγείας έδωσαν το παρόν, καλύπτοντας θέματα που αναδεικνύουν την ελληνική εμπειρία στο πεδίο των ανοϊκών διαταραχών.

Το «Καρέλλειο» είχε ενεργή παρουσία με εργασίες που παρουσίασε το επιστημονικό προσωπικό της Δομής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και αφορούσαν τις αναστρέψιμες μορφές άνοιας, την μνήμη και απομνημόνευση καθώς και τα δικαιώματα των ατόμων με άνοια. Για ακόμη μια φορά, το έργο και οι δράσεις του «Καρέλλειου» αναδείχθηκαν σε μια σημαντική διοργάνωση, αποσπώντας θετικά σχόλια.