Το έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στηρίζει η Colgate Palmolive

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας πραγματικότητας που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνέχισε και επέκτεινε τις δράσεις της, έχοντας ως πρώτο και κύριο μέλημα της να μην αφήσει κανέναν συνάνθρωπό μας αβοήθητο. Σε αυτή την καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια των ανθρώπων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στάθηκε από την πρώτη στιγμή η εταιρεία Colgate Palmolive Hellas σε συνεργασία με τα supermarkets Μασούτης.

Κατά την διάρκεια των ημερών του Πάσχα για κάθε αγορά προϊόντων Colgate Palmolive Hellas που πραγματοποιήθηκε, η εταιρεία δώρισε τα αντίστοιχα προϊόντα στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των Δομών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» τόνισε ότι η περίοδος της πανδημίας ήταν πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους: «Σε μια τέτοια συγκυρία, όπως αυτή του κορονοϊού, δεν μπορούμε παρά μόνο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί για να σταθούμε σε εκείνους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την κυρία Ειρήνη Παπακαμμένου, Γενική Διευθύντρια της Colgate Palmolive Ελλάδος, και τους ανθρώπους της εταιρείας που πρόθυμα και άμεσα θέλησαν να ενισχύσουν το έργο μας», πρόσθεσε ο κ. Δήμτσας.