Τα παιδιά του Δημήτρειου πρωταγωνιστές σε ένα θρυλικό μιούζικαλ

Ένα εκπληκτικός μικρός θίασος από δεκάδες παιδιά ανεβάζουν για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή ένα παγκοσμίως διάσημο έργο που συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης “Δημήτρειο”, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, ενώνουν τις φωνές τους στο πολυτραγουδισμένο αμερικανικό μιούζικαλ “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”.

Οι μικροί πρωταγωνιστές, από 6 έως 12 ετών, ενθουσιασμένοι με τους ρόλους που θα ενσαρκώσουν, άρχισαν εδώ και μήνες τις εντατικές πρόβες ως μέλη του μουσικού οργανισμού El Sistema.

Η κα. Άννα Μουζάκη και η κα. Λώρα Μαμάκου ανέλαβαν εθελοντικά να μυήσουν τους λιλιπούτειους μουσικούς στις μελωδίες των υπέροχων τραγουδιών του γνωστού μιούζικαλ.

Τα κοστούμια είναι ήδη έτοιμα, όπως είναι και τα καταπληκτικά σκηνικά της παράστασης, τα οποία φτιάχτηκαν από τα χέρια των παιδιών με την καθοδήγηση της κας Καίτης Προφήτη, δασκάλας καλλιτεχνικών του “Δημήτρειου”.

“Η Πεντάμορφη και το Τέρας” σηκώνει αυλαία την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 19.00 στο πλαίσιο του 27ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου στη θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Μοσχάτου. Το “Δημήτρειο” και τα παιδιά του σας περιμένουν να τραγουδήσετε μαζί.