Συνεργασία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην Καρδίτσα με το Ιερατικό Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Μια αξιόλογη δράση ολοκληρώθηκε από την  Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας. Πρόκειται  για την συνεργασία της Δομής με το Ιερατικό Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας και συγκεκριμένα κύκλο ομιλιών από τη Ψυχολόγο και Νοσηλεύτρια προς τους Ιεροσπουδαστές της Σχολής. 
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν κάθε Πέμπτη πρωί στο χώρο της Ιερατικής με διαφορετικό θέμα ανάλυσης κάθε φορά. Συγκεκριμένα αναλύθηκαν και συζητήθηκαν με έντονο ενδιαφέρον θέματα όπως η Ψύχωση και Οικογένεια, τον Άγχος, η Κατάθλιψη, οι Μαθησιακές Δυσκολίες, ο Καρκίνος και οι επιπτώσεις του και άλλα.
Οι Ιεροσπουδαστές αξιολόγησαν τις παραπάνω συναντήσεις μιλώντας για το ευχάριστο και θετικό κλίμα που υπήρξε, αλλά και για την έντονη μετάδοση συναισθημάτων σε κάθε συνάντηση. Παρουσίασαν τις συναντήσεις σε «Δεύτερο Σχολείο Γνώσης» και «Μάθημα Ζωής» τόσο στους ίδιους αλλά και στο ποίμνιο στις ενορίες τους.
Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για αυτή την άψογη συνεργασία θα θέλαμε να εκφράσουμε στον Διευθυντή της Ιερατικής Σχολής κ. Παπαευθυμίου Κωνσταντίνο, στο σύλλογο διδασκόντων για τις ώρες που παραχώρησαν στο Επιστημονικό Προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας, στο Διοικητικό Προσωπικό καθώς επίσης και τους Ιεροσπουδαστές για το χρόνο, το ζήλο και την αφοσίωση που έδειξαν απέναντι μας.