Στην Λευκάδα συνέχισε την πανελλήνια εκστρατεία για την άνοια το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου»

Την Λευκάδα επισκέφτηκε το εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρέλλειου» όπου και πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία για την άνοια και δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Θεοφίλου, η Διευθύντρια της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου καθώς και η ψυχολόγος, κ. Ηλιάνα Χρυσικάκου μίλησαν στον Ιερό ενοριακό Ναό Αγίων Αναργύρων Λευκάδος σχετικά με την λειτουργία της μνήμης και την άνοια.

Στη συνέχεια, το προσωπικό του «Καρέλλειου» πραγματοποίησε δωρεάν τεστ μνήμης σε όσα άτομα άνω των 60 ετών το επιθυμούσαν ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης επισκέφτηκε και τον Οίκο Πρόνοιας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος. Εκεί, η Διευθύντρια της Μονάδας και το προσωπικό του «Καρέλλειου» συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Ιδρύματος, Αιδεσιμολογιώτατο Οικονόμο π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνο και τους τροφίμους και συζήτησαν μεταξύ άλλων για την λειτουργία του Γηροκομείου αλλά και τις ποικίλες ανάγκες της τρίτης ηλικίας.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το «Καρέλλειο», με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την άνοια με την αμέριστη στήριξη της εταιρείας ΜΕΓΑ. Η δράση θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας.