Σεμινάρια Ψυχοεκπαίδευσης για την Άνοια από το «Καρέλλειο»

Στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου, σχετικά με την άνοια, την νόσο Alzheimer και άλλες συναφές παθήσεις, το «Καρέλλειο – Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων τα οποία θα διαρκέσουν ένα μήνα και στα οποία θα αναφερθούν και θα αναλυθούν θέματα χρήσιμα προς φροντιστές ατόμων με άνοια, εθελοντές, επαγγελματίες υγείας, φοιτητές, αλλά και προς ανθρώπους που θέλουν να έχουν μια σφαιρική εικόνα των παθήσεων που μαστίζει την τρίτη ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, ο σεμιναριακός κύκλος θα λάβει χώρα στην αίθουσα πνευματικού κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, στην πλατεία Χαλανδρίου. Το επιστημονικό προσωπικό του Καρελλείου θα ενημερώσει εκτενώς το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την άνοια και την νόσο Alzheimer, τις μεθόδους προσέγγισης και διαχείρισης των ασθενών, καθώς και για τα κινητικά προβλήματα που προκύπτουν κατά την διάρκεια της νόσου.

Εν κατακλείδι, η επιμόρφωση σχετικά με την νόσο μας αφορά όλους, δεδομένου της αυξανόμενης συχνότητα εμφάνισης  της νόσου της άνοιας.

Afisa_June 17 Seminario Psychoekpaidefsis