ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – 3 ΘΕΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΥ

ΘΕΜΑ:”Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Στελέχωση της Ομάδας

έργου της Α.Μ.Κ.Ε. Αποστολή στα πλαίσια του  εγκεκριμένου έργου :

«Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την ενημέρωση κατάρτιση των πολιτών και κληρικών» με κωδικό ΟΠΣ 296096.

Η Α.Μ.Κ.Ε. Αποστολή προτίθεται να καλύψει τις ανάγκες της Ομάδας Έργου που αφορά την υλοποίηση με ίδια μέσα του εγκεκριμένου Υποέργου «Προετοιμασία αρχείου και συντονισμός επιστημονικής τεκμηρίωσης υλικού της Πράξης: «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την ενημέρωση κατάρτιση των πολιτών και κληρικών» με κωδικό ΟΠΣ 296096.

Η στελέχωση της Ομάδας του έργου από τη Α.Μ.Κ.Ε. θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Α.Τρεις (3) θέσεις (Αρχειονόμου-Βιβλιοθηκονόμου) κατηγορίας ΠΕ ή και ΤΕ  (πτυχίο: Βιβλιοθηκονομίας ή Ιστορίας ή Θεολογίας) για τις εξής εργασίες-καθήκοντα:

  • Καθορισμός μοντέλου αρχειακής περιγραφής & τεκμηρίωσης (τύποι / κατηγορίες ευρετηρίων που θα χρησιμοποιηθούν, προκαθορισμένες τιμές των παραμέτρων τεκμηρίωσης, πιθανές συσχετίσεις μεταξύ των παραμέτρων), σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα αρχειακά πρότυπα
  • Καθορισμός μεθοδολογίας, οργάνωσης & τεκμηρίωσης του αρχειακού υλικού που θα ψηφιοποιηθεί
  • Τεκμηρίωση, ταξινόμηση, κατηγοριοποίηση αρχειακού υλικού και επιλογή αρχειακού υλικού προς ψηφιοποίηση

Ειδικότερα για τις θέσεις του Αρχειονόμου-Βιβλιοθηκονόμου θα συνεκτιμηθεί:

  • Η ενασχόληση με θέματα Αρχειονομίας – Παλαιογραφίας-Βιβλιοθηκονομίας
  • Τριετή (3) εμπειρία αρχειονομίας, παλαιογραφίας και βιβλιοθηκονομίας στην αξιοποίηση και διαχείριση κειμενικών πηγών

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2013 στο πρωτόκολλο της Α.Μ.Κ.Ε ΑΠΟΣΤΟΛΗ (Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν.Κόσμος, ισόγειο, γραφείο προσωπικού) και ώρες 09:00 -17:00 σε έντυπη μορφή το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με επιστολή εκδήλωσης του ενδιαφέροντος τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο :2130184400 (κ. Νικόλαο Κατσιάρα)  και ώρες 09:00 έως 16:00.