ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

 

Αναφορικά με την Υπεύθυνη Δήλωση που απαιτείται να υποβληθεί στα δικαιολογητικά συμμετοχής και αναφέρεται στο σημείο: Ενότητα 6 «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ» , υποενότητα Ι. «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», παράγραφος  «-Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, ….», διευκρινίζεται, ότι η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής δεν τίθεται ως κριτήριο υπό ποινή αποκλεισμού.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αποστολή» (στο εξής η «Εταιρεία» ή/ και η «Αποστολή»), εδρεύουσα επί της οδού Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλ. Κυνοσάργους) Αθήνα, 11743, Τηλ.: 2130-184400 Φαξ: 210-9246740 Α.Φ.Μ.: 997889618, Δ.Ο.Υ. ΙΖ’ Αθηνών Εmail: info@mkoapostoli.gr, σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στην παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις:

 

  1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Αντικείμενο της Πρόσκλησης είναι η προμήθεια, μεταφορά και παράδοση του κάτωθι εξοπλισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Give for Greece VI – Πρόγραμμα Ενίσχυσης 2019» χρηματοδοτούμενου από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό «International Orthodox Christian Charities» (IOCC).

 

Α. Ανυψωτικό Παλετοφόρο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ            ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα (1)                  Ηλεκτροκίνητο περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα  πεζού χειριστή για στοίβαξη

Οι προσφορές κατατίθενται στο πρωτόκολλο της «Αποστολής» στην οδό Ήρας αρ. 8 & Δέσπως Σέχου αρ. 37, Ν. Κόσμος (πλ. Κυνοσάργους), Αττική, στον τρίτο όροφο του κτιρίου, μέχρι την 11/10/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 3:00μ.μ.,., είτε αυτοπροσώπως είτε με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, σε έναν ενιαίο σφραγισμένο φάκελο προσφοράς.

Ο Γενικός Διευθυντής

 

Δήμτσας Κωνσταντίνος

 

Αναλυτική Προκήρυξη

Παράρτημα Α - Διαδικασίες Αξιολόγησης

Παράρτημα Β - Σχέδιο Σύμβασης

Παράρτημα Γ - Ενημέρωση για Τήρηση Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων