Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Δράσεις από την «Επανένταξη» και το «Προστατευόμενο Διαμέρισμα»

Σε μια πρωτότυπη εκδήλωση που διοργανώνει η  Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Γαλατσίου θα συμμετάσχει το Οικοτροφείο «Επανένταξη» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μαζί με τα Κέντρα Ημέρας «Ίασις» και «Ηλιοτρόπιο» για να στολίσουν όλοι μαζί το «Δέντρο της Ψυχής». Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα ψυχικής υγείας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα εντός του Δημαρχειακού Μεγάρου Γαλατσίου, τις ώρες 10:00-12:00 ενώ θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «Το δικό μου βραχάκι»*.

Την ίδια ημέρα, το Οικοτροφείο «Επανένταξη» και το «Προστατευόμενο Διαμέρισμα» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα λάβει μέρος στην γιορτή ευαισθητοποίησης του Aegean College στην οποία θα συμμετάσχουν ψυχοθεραπευτικές εταιρείες και άλλες δομές προαγωγής ψυχικής υγείας ενημερώνοντας για τις δράσεις τους, ενώ τις απογευματινές ώρες το επιστημονικό προσωπικό των δομών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», θα πραγματοποιήσει ομιλία σχετική με ζητήματα που άπτονται της ψυχικής νόσου στην εσπερίδα που διοργανώνει το Κολλέγιο.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο: 2102222011.