Ο Κώστας Μπακογιάννης στην «Επανένταξη» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Στις δομές «Επανένταξη» και στο «Προστατευμένο Διαμέρισμα» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης για γνωρίσει από κοντά τους ενοίκους και ενημερωθεί για το έργο των ανθρώπων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Αθηνών υποδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Με την υπεύθυνη των δομών ψυχικής υγείας της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», Μαρία Σπανού, ξενάγησαν τον κ. Μπακογιάννη στους χώρους των Δομών, του μίλησαν για την καθημερινότητα των ενοίκων και του ανέλυσαν τις υπηρεσίες που προφέρει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συνομίλησε με τους ενοίκους της «Επανένταξης» και του «Προστατευόμενου Διαμερίσματος», θέλοντας να μάθει τις καθημερινές τους συνήθειες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. «Νιώθω μεγάλη χαρά που ανοίξατε για μένα την πόρτες του σπιτιού σας», είπε ο κ. Μπακογιάννης στους ενοίκους του Προστατευόμενου Διαμερίσματος και συμπλήρωσε «το έργο που επιτελεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε αυτό τον τομέα είναι σπουδαίο και χαίρομαι που σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να το γνωρίσω από κοντά».

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε τον κ. Μπακογιάννη για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του, τονίζοντας: «Για μας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» η βοήθεια που προσφέρουμε στους ανθρώπους που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Δεν πρέπει να τους ξεχνάμε, ούτε να επιτρέπουμε την περιθωριοποίησή τους στην κοινωνία. Στην «Επανένταξη» και στο «Προστατευόμενο Διαμέρισμα» δημιουργούμε ένα περιβάλλον ώστε να ζήσουν με αγάπη, και φροντίδα.