Ο Βασίλης Οικονόμου στο «Καρέλλειο» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Την Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στο Χαλάνδρι επισκέφτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Οικονόμου. Το επιστημονικό προσωπικό και οι επωφελούμενοι του «Καρέλλειου» καλωσόρισαν και ξενάγησαν τον κ. Οικονόμου στους χώρους της Μονάδας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από την Διευθύντρια της Δομής, Κατερίνα Ευθυμιοπούλου σχετικά με τις δράσεις του «Καρέλλειου», τη λειτουργία του Οικοτροφείου και του Κέντρου Ημέρας καθώς και για την πανελλήνια εκστρατεία που πραγματοποιεί η Μονάδα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» προκειμένου τόσο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη νόσο Alzheimer όσο και να συμβάλλει στην πρόληψη της νόσου μέσω των δωρεάν τεστ μνήμης που προσφέρει σε άτομα άνω των 60 ετών.

Ο κ. Οικονόμου επισκέφτηκε και τον χώρο του Κέντρου Ημέρας του «Καρέλλειου» που εξυπηρετεί άτομα με άνοια, το Ιατρείο Μνήμης και ενημερώθηκε διεξοδικά για την συνεισφορά του στους επωφελούμενους ενώ συνομίλησε μαζί τους. Τέλος, ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε το προσωπικό και τους επωφελούμενους του «Καρέλλειου» για την φιλοξενία ενώ αντάλλαξαν χρόνια πολλά και ευχές για το νέο έτος.