«Οι φυλές του κόσμου στην αυλή μας»: Μια μοναδική υπαίθρια έκθεση από τα παιδιά του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ ΚΔΑΠ

Τα παιδιά του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ ΚΔΑΠ Μοσχάτου ετοίμασαν με τα χεράκια τους μια εντυπωσιακή υπαίθρια έκθεση έργων τέχνης που αποτυπώνει παιδιά από όλες τις φυλές του κόσμου, ήρωες παιδικών παραμυθιών και φίλους της φαντασίας τους.

Η Υπαίθρια Έκθεση Παιδικών Έργων Τέχνης με τίτλο «Οι φυλές του κόσμου στην αυλή μας», που δημιουργήθηκε με ακρυλικά χρώματα σε plexiglass από τα ίδια τα παιδιά και με την διδασκαλία της κ. Καίτης Προφήτη, είναι μέρος του μεγάλου Φεστιβάλ Φυλών που σχεδίαζαν τα παιδιά του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ ΚΔΑΠ Μοσχάτου να παρουσιάσουν την περασμένη Άνοιξη.

Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», που εδώ και ένα χρόνο δημιουργούν με πολύ κόπο και με τα ίδια τους τα χέρια τα εντυπωσιακά αυτά έργα, σας προσκαλούν να επισκεφτείτε την Υπαίθρια Έκθεσή τους, να τη θαυμάσετε από απόσταση ασφαλείας έξω από την περίφραξη του κτιρίου και να μιλήσετε μαζί τους για το δικό τους ξεχωριστό έργο και την εμπειρία τους καθώς και για το τι άλλο ετοιμάζουν για να εμπλουτίσουν την Έκθεσή τους!