Οι Παραμυθάδες του Εθνικού Θεάτρου τραγούδησαν παρέα με τους επωφελούμενους του «Καρέλλειου»

Τους Παραμυθάδες του Εθνικού Θεάτρου υποδέχτηκαν οι επωφελούμενοι και το προσωπικό του «Καρέλλειου» στη δομή του Φιλανθρωπικό Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο Χαλάνδρι. Ο Δημήτρης Προύσαλης και ο Φίλιππος Πλακιάς κράτησαν συντροφιά στους επωφελούμενους του «Καρέλλειου», τραγουδώντας τους λαϊκά παραμύθια.

Οι επωφελούμενοι του Οικοτροφείου άκουσαν με ενδιαφέρον τις αφηγήσεις του Δημήτρη Προύσαλη και τα τραγούδια του Φίλιππου Πλακιά. Όλοι μαζί τραγούδησαν ιστορίες και παραμύθια από κάθε γωνιά της γης με την συνοδεία κιθάρας.  Τα παραμύθια βοηθούν τους επωφελούμενους στην ανάκληση όμορφων αναμνήσεων από το παρελθόν και ενδυναμώνουν την ικανότητα της μνήμης καθώς και την κοινωνική και συναισθηματική τους συμπεριφορά.

Οι επωφελούμενοι ευχαρίστησαν μέσα από την καρδιά τους τους Παραμυθάδες για το όμορφο απόγευμα που τους χάρισαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους καθώς οι Παραμυθάδες κάθε μήνα θα κρατούν συντροφιά και θα ταξιδεύουν με τη διήγηση και τα τραγούδια τους επωφελούμενους του «Καρέλλειου» σε πολλά μέρη του κόσμου.