Οι εργαζόμενοι του “ΑΒ Βασιλόπουλος” κοντά στους ανήλικους πρόσφυγες του Ξενώνα “Εστία”

Κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων «ΕΣΤΙΑ» βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του “ΑΒ Βασιλόπουλος” με αφορμή την ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς της εταιρείας.

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά οι εργαζόμενοι και η διεύθυνση του υποκαταστήματος Αγίου Δημήτριου έδειξαν με την προσφορά τους σε αναλώσιμα, τρόφιμα και γλυκίσματα την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για τα παιδιά που ξέφυγαν από τις εμπόλεμες ζώνες και βρέθηκαν μόνα στην Ελλάδα μετά από ένα μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι.

Ο Παναγιώτης Μπούρας υπεύθυνος του ξενώνα “ΕΣΤΙΑ”, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του ΑΒ Βασιλόπουλος και συζήτησε μαζί τους για το έργο του ξενώνα και τις προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό ώστε να διευκολύνει την ενσωμάτωση και επιμόρφωση αυτών των παιδιών και να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματά τους.

Οι εθελοντές του ΑΒ Βασιλόπουλος Αγίου Δημητρίου δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να στηρίζουν με την προσφορά τους τον ξενώνα «ΕΣΤΙΑ» τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να βοηθά κανείς τον συνάνθρωπο και να ενισχύει τέτοιου είδους δράσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές βρίσκονται στην ίδια περιοχή.