Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο «Καρέλλειο»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το «Καρέλλειο», η ολοκληρωμένη Μονάδα Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»,  παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα, Γενικού Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θεσπιών και Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Συμεών.

Όλο το προσωπικό του «Καρέλλειου» και οι επωφελούμενοι της Μονάδας παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος, μεταφέροντας τις ευχές και την αγάπη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β’. Ο Επίσκοπος Θεσπιών και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Συμεών ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη και συνεχάρη τη διευθύντρια της δομής, κ. Ευθυμιοπούλου για το αξιοθαύμαστο έργο που φέρνει καθημερινά εις πέρας όλο το προσωπικό του «Καρέλλειου».

Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», ευχήθηκε προς όλους υγεία ψυχής και σώματος για να μπορούν απρόσκοπτα να επιτελούν τα καθήκοντά τους, καθώς και δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχίζουν με ιδιαίτερο ζήλο την αποστολή τους, στο κοινωφελές και δύσκολο έργο που επιτελούν.