Θεία Λειτουργία στο Καρέλλιο – Μονάδα Alzheimer παρουσία εθελοντών της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών»

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου οι ένοικοι και το προσωπικό του «Καρέλλειου- Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, είχαν την ευλογία να συμμετέχουν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας παρουσία εθελοντών της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών».

Τη Θεια Λειτουργία τέλεσε ο αιδεσιμολογιώτατος π.Βασίλειος Κοντογιάννης, Διευθυντής του Τομέα Ποιμαντικής Νοσηλευτηρίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Πρόεδρος της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών».

Οι επωφελούμενοι της Μονάδας και το προσωπικό παρακολούθησαν με ευλάβεια την ιερά ακολουθία και έψαλαν μαζί με τον ιερέα τους ύμνους. Τέλος μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων και πήραν το αντίδωρο από το χέρι του ιερέως.

Μετά το πέρας της λειτουργίας ο αιδεσιμολογιώτατος π.Βασίλειος Κοντογιάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την πρόσκληση και ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή χρονιά σε όλους.

Αμέσως μετά οι εθελοντές της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» διασκέδασαν τους ενοίκους με κουκλοθέατρο. Οι ένοικοι ανταποκρίθηκαν με ευχαρίστηση στο θέαμα. Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα με κορυφαία στιγμή την εμφάνιση του Άγιου Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα σε όλους. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τους ενοίκους να κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια μαζί με τους εθελοντές.