Θεία Λειτουργία και επίσκεψη της «Εθελοντικής Διακονίας» στο «Καρέλλειο»

Οι ένοικοι και το προσωπικό του «Καρέλλειου» είχαν την τιμή αυτές τις γιορτινές μέρες να τελέσουν στο χώρο της Μονάδας το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και να καλωσορίσουν τα μέλη της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών».

Οι επωφελούμενοι και το προσωπικό του «Καρέλλειου» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είχαν την ευλογία να συμμετέχουν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, παρουσία συγγενών. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμωνος Χαλανδρίου, Πανοσιολογιώτατος π.Χρυσόστομος Λεβογιάννης. Όλοι μαζί παρακολούθησαν με ευλάβεια την ιερά ακολουθία και έψαλλαν μαζί με τον ιερέα τους ύμνους. Τέλος, μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων και πήραν το αντίδωρο. Μετά το πέρας της λειτουργίας, ο π. Χρυσόστομος Λεβογιάννης μίλησε καρδιακά στους παρευρισκόμενους για το μήνυμα αγάπης των Χριστουγέννων και ευχήθηκε στους ενοίκους υγεία και δύναμη.

Το «Καρέλλειο» υποδέχτηκε επίσης τους εθελοντές του Συλλόγου «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών», οι οποίοι μετέφεραν τις ευχές τους ενόψει του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς. Τα μέλη της «Εθελοντικής Διακονίας» έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί με τους ενοίκους ενώ στη συνέχεια τους διασκέδασαν με κουκλοθέατρο. Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές καρτών και στολιδιών μαζί με τους εθελοντές με κορυφαία στιγμή την εμφάνιση του Άγιου Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα σε όλους.

Τέλος, οι ένοικοι του Οικοτροφείου του «Καρέλλειου» προκειμένου να μπουν στο κλίμα των εορτών παρασκεύασαν, με την καθοδήγηση του προσωπικού, κουλουράκια.