Η L’ Oreal και τα SuperMarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ δίπλα στα παιδιά του «Δημήτρειου»

Τα παιδιά του «Δημήτρειου» είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη των εταιρειών L’ Oreal και ΜΑΣΟΥΤΗΣ που υποστηρίζουν το δραστήριο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στο Μοσχάτο.

Με αφορμή την «Ημέρα Προσφοράς» της L’ Oreal, η κα. Δήμητρα Πετρίδη, E-Communications Manager και ο κ. Νίκος Χαρατσάρης, Key Account Manager της γνωστής εταιρείας, με την προτροπή και την πρωτοβουλία του Marketing Manager των Supermarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ Σταμάτη Δαυίδ επισκέφθηκαν το «Δημήτρειο», ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για τα προγράμματα που ακολουθούν τα 135 παιδιά, τα οποία συμμετέχουν στα καλοκαιρινά τμήματα.

«Στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ νοιαζόμαστε για τα παιδιά και ακόμη πιο πολύ για εκείνα από οικογένειες που και οι δύο γονείς εργάζονται και τα βγάζουν πέρα δύσκολα. Με το «Δημήτρειο» και το προσωπικό του είμαστε κοντά σ’ αυτές τις οικογένειες και τα παιδιά τους, ακόμη και το καλοκαίρι, όταν τα σχολεία είναι κλειστά. Σ’ αυτές τις προσπάθειες δεν είμαστε μόνοι, έχουμε πάντα την αρωγή εταιρειών όπως η L’ Oreal και τα SuperMarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ που στηρίζουν έμπρακτα το όραμα και τις δράσεις μας», είπε ο γενικός διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Το γέλιο και οι φωνούλες δεκάδων παιδιών αντήχησαν στο προαύλιο καθώς επισκέπτες και εργαζόμενοι της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» πήραν θέση για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.