Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή της «Αποστολής» στον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων Γρηγόριο

«Το έργο της ΜΚΟ «Αποστολής» στην Αθήνα τιμά την Ορθόδοξη Εκκλησία, με 10.000 μερίδες φαγητού καθημερινά σε ανθρώπους που υποφέρουν είναι η μαρτυρία «εν τοίς πράγμασι» του Ευαγγελίου», με αυτή τη δήλωση υποδέχθηκε στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων ο Αρχιεπίσκοπος κ. Γρηγόριος το Γεν. Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Γρηγόριος, ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον κ. Δήμτσα για τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις της Αρχιεπισκοπής και της «Αποστολής». Να σημειωθεί ότι ο κ. Γρηγόριος χαρακτήρισε συμβολική την επίσκεψη του κ. Δήμτσα, λέγοντας ότι «ήρθατε σε μια χώρα που οι μετανάστες είναι εκατομμύρια και προφυλάσσονται από τους νόμους του κράτους». «Το Ευαγγέλιο διδάσκει την αγάπη, αλλά δυστυχώς για μερικούς ο ρατσισμός είναι υπαρξιακό πρόβλημα», πρόσθεσε ο κ. Γρηγόριος.

Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Μεγ. Βρετανία με την Αγγλικανική Εκκλησία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη για τους μετανάστες και το περιβάλλον.