Δωρεά μουσικών οργάνων από την ΚΑΡΤΕΡΙΑ στο ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ ΚΔΑΠ Μοσχάτου

Ακόμα και αν τα παιδιά δεν μπορούν να σπάσουν τη σιωπή, ακόμα και αν τα παράθυρα είναι κλειστά και οι πόρτες διπλά κλειδωμένες, οι αισιόδοξοι άνθρωποι εξακολουθούν να χτίζουν το μέλλον αυτού του όμορφου κόσμου… Το ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ ΚΔΑΠ Μοσχάτου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» παρέλαβε τα μουσικά όργανα που αγοράστηκαν με δαπάνη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωφελούς Έργου ΚΑΡΤΕΡΙΑ για τη δωρεάν μουσική εκπαίδευση των παιδιών. Χάρη στην πολύτιμη προσφορά της ΚΑΡΤΕΡΙΑ, τα παιδιά του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ και οι εθελοντές καθηγητές του El Sistema Greece κατάφεραν να αποκτήσουν αυτό που λαχταρούσαν εδώ και τρία χρόνια: βιολιά, βιολοντσέλα και τρομπέτες. Τώρα, πλήρως εξοπλισμένοι πια, μπορούν να συνεχίσουν τη μουσική τους εκπαίδευση.

Παράλληλα, όσο το ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ ΚΔΑΠ Μοσχάτου παραμένει κλειστό, οι άνθρωποι της ΚΑΡΤΕΡΙΑ συνεχίζουν, εν μέσω καραντίνας, το έργο τους: επισκεύασαν το εξάφυλλο ξύλινο παραθυρόφυλλο στον β΄ όροφο του κτιρίου που ήταν σχεδόν ολοκληρωτικά κατεστραμμένο και «γέμισαν» την πολύχρωμη αυλή με τρεις βαθιές γούρνες ώστε οι μικροί καλλιτέχνες του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ να πλένουν τις παλέτες και τα δεκάδες πινέλα τους, μετά το μάθημα ζωγραφικής.

Το ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ ΚΔΑΠ Μοσχάτου και η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» εκφράζουν την βαθιά τους ευγνωμοσύνη για την προσφορά της ΚΑΡΤΕΡΙΑ και ευχαριστούν θερμά τον κ. Γιώργο Στασινόπουλο και τους συνεργάτες του για την βοήθειά τους. Η ΚΑΡΤΕΡΙΑ ιδρύθηκε το 2019 και κύριος σκοπός της είναι η στήριξη και ενίσχυση, με κάθε δυνατό τρόπο, άλλων Κοινωφελών Οργανισμών.