Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Σκύρο από το ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΔΑ ALZHEIMER και την εταιρεία ΜΕΓΑ

Mε επίσκεψη στο νησί της Σκύρου το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου, συνεχίστηκε η μεγάλη πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ και τα Sani Sensitive, την Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου και το Δήμο Σκύρου.

Στοχεύοντας αφενός στην πρόληψη και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την άνοια και αφετέρου στην υποστήριξη των τοπικών φορέων υγείας, το εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρέλλειου» – Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Alzheimer & Συναφών Παθήσεων της «Αποστολής» πραγματοποίησε στη Σκύρο, δωρεάν τεστ μνήμης σε δεκάδες άτομα άνω των 60 ετών.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία σχετικά με τη νόσο Alzheimer αλλά και αναφορικά με το έργο του «Καρέλλειου». Η ομιλία διεξήχθη στην αίθουσα Δημοτικού Σχολείου Σκύρου και την παρακολούθησαν δεκάδες άτομα. Η εκστρατεία θα συνεχιστεί σε άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας.