Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στα Τρίκαλα από το Καρέλλειο, την I. Μ. Τρίκκης & Σταγών και την εταιρεία ΜΕΓΑ

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. κ. Ιερωνύμου του Β΄, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΕΓΑ.

Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασίαμε τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις.

Στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2018 η δράση θα βρεθεί στα Τρίκαλα, όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την συνεργασία της Iεράς Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών, ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.

 

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως εξής:

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

  • 19:00-20:00 Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer

Χώρος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Τρίκκης & Σταγών

 

Ομιλητές / Θέμα:

Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής»

Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος «Λειτουργία της μνήμης και άνοια»

 

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

  • 09:00 – 14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)

Χώρος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Τρίκκης & Σταγών