Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε συνέχεια της από 22-6-2018 ανακοίνωσης της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ σχετικά με την παροχή δωρεάν μαθημάτων αγγλικής γλώσσας σε συνεργασία με το Ίδρυμα “APPLIED LANGUAGE STUDIES HOUSE”, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα τμήματα για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 έχουν συμπληρωθεί.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας και ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε το καλοκαίρι ή/και το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Διεύθυνση Προγραμμάτων

 

Μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα ελληνικών και αγγλικών ξεκινά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με το καινοτόμο ίδρυμα «Applied Language Studies House».

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού έργου, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το Διεθνές Κέντρο Ξένων Γλωσσών, που λειτουργεί από το 2016 στην Ελλάδα, θα προσφέρουν υποτροφίες δωρεάν μαθημάτων σε άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας, που επιθυμούν να μάθουν αγγλικά ή ελληνικά, ως ξένη γλώσσα, καθώς και για όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν για εξετάσεις σχετικές με την απόκτηση πιστοποιητικού γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

Τα μαθήματα, τα οποία θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Κέντρου Γλωσσών στο Μοσχάτο (Μακρυγιάννη 127), θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και θα συνεχιστούν και κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

*Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ίδρυμα «Applied Language Studies House” στο τηλέφωνο 2104821351 και ώρες 11.00-19.00 για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα.