Δράσεις του «Καρέλλειου» με το ΚΑΠΗ Χαλανδρίου και τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου

Δράσεις σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Κάτω Χαλανδρίου και τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου πραγματοποίησε το «Καρέλλειο». Το επιστημονικό προσωπικό της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης της Νόσου Alzheimer και συναφών παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» επισκέφτηκε τo ΚΑΠΗ Κάτω Χαλανδρίου με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών του γύρω από την άνοια και το Alzheimer.

Το προσωπικό του «Καρέλλειου» παρέθεσε ενημερωτική ομιλία με θέμα «Η λειτουργία της μνήμης και η άνοια», συζήτησε με τα μέλη του ΚΑΠΗ για θέματα που αφορούν τις διαταραχές μνήμης που απασχολούν τους περισσότερους ηλικιωμένους και στο τέλος πραγματοποίησε δωρεάν τεστ μνήμης.

Με πρωτοβουλία του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου και με αφορμή το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, ο Προϊστάμενος του ναού, Πανοσιολογιώτατος π. Χρυσόστομος Λεβογιάννης μαζί με τους ενορίτες, παρέθεσαν γεύμα για τους ενοίκους και το προσωπικό του «Καρέλλειου» στο χώρο της Μονάδας της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ». Όλοι μαζί γευμάτισαν, διασκέδασαν και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια με την ορχήστρα.