Δημοσιογράφοι vs ομάδας μπάσκετ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι τηλεοπτικές και δημοσιογραφικές κόντρες των ελληνικών ΜΜΕ ωχριούν μπροστά στις μάχες κάτω από τα καλάθια που θα δούμε το Σαββατοκύριακο στους τελικούς του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μ.Μ.Ε, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατεβαίνουν στο παρκέ όχι μόνο για την ανάδειξη του Κυπελλούχου του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Τύπου, αλλά μαζί με την ομάδα μπασκετ της Αρχιεπικοπής Αθηνών, και για καλό σκοπό.

Τα τελευταία χρόνια το Final Four του Πρωταθλήματος Μ.Μ.Ε, χαρακτηρίζεται από έντονη φιλανθρωπική δράση. Έτσι και φέτος έχει προγραμματιστεί, μεταξύ άλλων, ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της Μικτής Τύπου και της ομάδας μπάσκετ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στον φιλανθρωπικό αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαϊου στις 12.00 το μεσημέρι, θα παρακολουθήσει και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με την ευχή του οποίου θα αγωνιστούν οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ και θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρώνονται καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά, θα παραδοθούν στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Final Four το Σάββατο είναι προγραμματισμένα:

στις 11:00 ο διαγωνισμός τριπόντων,

στις 12:00 ο πρώτος ημιτελικός του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων DPG Group – ΣΚΑΙ και

στις 14:00 ο δεύτερος ημιτελικός του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΝΤΕΝΝΑ – ALPHA.

 

Την Κυριακή θα διεξαχθούν:

στις 10:00 ο Τελικός του Κυπέλλου όπου θα αναμετρηθούν οι ομάδες STAR – 24 MEDIA,

στις 12:00 το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και

στις 14:00 ο Τελικός του Πρωταθλήματος.

 

Για άλλη μια χρονιά οι τελικοί του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μ.ΜΕ πραγματοποιούνται με την πολύτιμη στήριξη του ΕΣΑΚΕ, της Βίκος ΑΕ και του Δήμου Αμαρουσίου.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ