Βοήθεια της «Αποστολής» στο Κόσσοβο

Ανθρωπιστική βοήθεια μοίρασε στα χωριά του Κοσσόβου αντιπροσωπεία της φιλανθρωπικής εταιρείας  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» με επικεφαλής το Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Σε συνεργασία με την ελληνική στρατιωτική δύναμη  του Κοσσόβου, τους ιερείς του Πατριαρχείου Σερβίας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, η «Αποστολή» διέθεσε 4 τόνους με τρόφιμα και ρούχα σε πάσχοντες συνανθρώπους μας που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Ο επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού στο Κόσσοβο ευχαρίστησε την «Αποστολή» που για έκτη συνεχή φορά μεταφέρει  ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή λέγοντας ότι «η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως  καθώς και η «Αποστολή» αποτελούν την μοναδική ελπίδα για τους ξεχασμένους, μετά τον πόλεμο, κατοίκους του Κοσσόβου».

«Όσο έχουμε τη δυνατότητα θα στηρίζουμε τους κατοίκους της περιοχής, τα σχολεία και τα μοναστήρια του Πατριαρχείου Σερβίας» ήταν η διαβεβαίωση του κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα που πρόσθεσε ότι «στόχος μας είναι να απαλύνουμε τον πόνο σ’ όσους υποφέρουν και σε μια περιοχή των Βαλκανίων που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη».